Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Doufejme, že policie vraždu objasní co nejdříve.

0 0
možnosti
ZH

R^ Jménem všech slušně vychovaných Čechů se vám omlouvám za ten lidsky ubohý článek supící blogerky. Předem se vám také omlouvám za nejapné reakce zlomyslných vysmátých chytráků. Nenechte se odradit. Idealismus a rytířství má a bude mít vždy smysl bez ohledu na dočasné triumfíčky pokleslých spekulátorů. R^

0 0
možnosti
Foto

Ďakujem. Myslím si, že to má zmysel. Ako sa hovorí, "ak už nie je žiadna iná možnosť, ľudia si vyberú rozumné riešenie problému". ;-)

0 0
možnosti
PK

P91e26t90r 25K37a25r53a74s

4. 3. 2018 21:12

Jsem skutečně zvědav na výsledek pátrání orgánů, kteří případ vyšetřují. Pokud skutečně dokážou práci mafie, šlo o bezcitné blábolení supa, jak říkáte. Ale je tu i druhá možnost, i nemafiáni vraždí a dokonce, v českých i slovenských vesnicích, častěji než mafiáni ze Sicílie. Pak bude mít pravdu literátka, popolarizátorka vědy, výtvarnice a supka.

3 0
možnosti
Foto

Bezcitné blábolenie supa sa týkalo hlavne reakcie na slová matky zavraždenej. To zostane tak bez ohľadu na to, čo sa dokáže.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 23,86
  • Průměrná čtenost 1058x
Amatérsky záujemca o históriu, (aktuálne pasívny) modelár, človek hľadajúci súvislosti a snažiaci sa dať udalosti do širšieho kontextu.

Seznam rubrik