Foto

Vzhledem k tomu, kdo se tu na Vás v diskusi slétl, tak jste se blogem trefil. Ode mě karma.

PJ

Tak se nám to tady pěkně seřadilo. Zkusím se vás tady zeptat znovu. Kdo z oponentů autora by šel bránit naši zem v případě, že by byla kýmkoliv napadena?

HH

Okecat jde u Vás všechno. Co si tak přiznat, že to bohužel s Ukrajinou nevypadá dobře?

LP

to je prokremelský narativ všech chcimírů.

ZD

Přesně jak píšete. Autorovy texty jsem přestal číst. Až teď mne zaujala detailnější fotka. Dříve vypadal na menší fotografii, že jede na tříkolce! To ale pane autore není pokus o urážku - to je můj vlastní zmatený dojem.

Foto

Musel jsem se podívat na vaše foto, na jaké tříkolce to vlastně jedete. Podle zdejších úderných jednotek byste měl přestat číst v mapách a hlavně se nesnažit chápat situaci na frontě. A proboha, přestaňte používat počty prvního stupně základky. Ne některé je i to hodně čísel. Zdroje čerpejte z instáče stalinovce Medveděva a máte o všem jasno hned. Za článek karma.

Jo, a na lauf na fotografii si, pro jistotu, raději dejte dvě flastenecké vlajky.

Foto

Je úplně jedno, kam se pohnula fronta. V první, či druhé světové na obou stranách fronty zahynulo na 70 milionů lidí. Pak se uzavřel mír, popravilo pár válečných zločinců a zapřisáhlí nepřátelé si začali padat do náručí a uzavírat obchody. Stejně skončí i ta ukrajinská.

PJ

Nemáte pravdu. Po 1. sv. válce mimo jiné vznikla naše republika. Druhá ani nemusel být.

Foto

Výborný článek, který potvrzuje mé informace. Čerpám je především od ukrajinských a ruských blogerů, občas kouknu na ruské i ukrajinské televizní zpravodajství.

  • Počet článků 12
  • Celková karma 23,86
  • Průměrná čtenost 1058x
Amatérsky záujemca o históriu, (aktuálne pasívny) modelár, človek hľadajúci súvislosti a snažiaci sa dať udalosti do širšieho kontextu.

Seznam rubrik